I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Vores erfaring og VVS-autorisation gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang.

Vi står gerne for koordineringen mellem alle faggrupper i et større eller mindre projekt, så du ikke behøver at bekymre dig om rækkefølgen af de enkelte opgaver.​

Innovation og kontinuitet

Velvære, æstetik og frihed er universelle menneskelige behov, som er udgangspunkt for designet af FS familien. De klassiske proportioner er nyfortolket med afsæt i det geometriske formsprog og udviklet til nye smukke armaturer, der giver fuld frihed i indretningen.​ 

Klik på billederne og få vist i større format

​FS1 - blander for fritstående badekar

Fritstående står ikke i modsætning til ro og æstetik i indretningen.

De tekniske dele er indbygget i gulvet, så armaturerne står smukt og enkelt som skulpturer i rummet.

Autencitet er kendetegnende for designet af den nye familie bestående af bruser, armatur til håndvask og badekar. Nye ideer i synergi med vedvarende værdier skaber den perfekte balance mellem kontinuitet og innovation.

FS2 - blander for fritstående håndvask

Vores fritstående familie bringer nytænkning ind i indretningen.


Armaturerne kan placeres frit i rummet og kan også placeres i andre rum end badeværelset.

FS3 - Fritstående, Frit tænkende

Fritstående bruser med termostat og håndbruser. Brusearmaturet er blevet et smukt resultat, der står selvbevidst og stærk i rummet og giver det en særlig karakter.

FS3 har vundet 2009 GOOD DESIGN Award som blev uddelt af Chicago Athenaeum Museum of Archtecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

Leveres i højglanspoleret krom, børstet krom og børstet rustfrit stål.

Vi sidder klar til at hjælpe dig ☎

​Så kontakt os på 20 46 74 65, og hør hvad vi kan hjælpe dig med

Firma

Knopp VVS ApS 

CVR: 35252290

adresse

Grønlunds Allé 36B
2610 Rødovre

Kontakt

Telefon: 20 46 74 65

Mail: jk@knoppvvs.dk