Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverencer fra Knopp VVS ApS. Betingelserne er gældende, hvor andet ikke er skriftligt aftalt mellem dig som køber og Knopp VVS ApS.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille en vare eller ændre en ordre, så kan du sende en mail til os på lk@knoppvvs.dk

Betaling

Hos Knopp VVS ApS kan du betale med bankoverførsel, Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Vores sædvanlige betalingsbetingelser er netto kontant. Efter forfaldsdato beregnes renter med 2% pr. måned.

Bankoverførsel

Ved bankoverførsel indsættes pengene på vores konto i Danske bank

Konto nr. 3129 3129749164

Du kan bruge din pc bank, netbank samt webbank, eller du kan indbetale manuelt i dit pengeinstitut. Husk at oplyse navn og fakturanummer, så vi kan identificere din bestilling.

Du skal forvente at der går op til 2 bankdage, før vi kan registrere din betaling på vor konto, med mindre du indbetaler pengene direkte gennem Danske Bank.

Danske netbetaling

Ved Danske net bankbetaling kommer du som Danske- eller BG bank kunde direkte over i din egen netbank i vante omgivelser, og kan indbetale som du er vant til.

Dankort - Visa/Dankort

Ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort, trykkes på ikonet med Visa - Dankort og herefter følges anvisningerne trin for trin.

Levering

Knopp VVS ApS leverer varer gratis i hele Danmark til både private og erhverv, dog ikke Grønland & Færøerne.

Danmark GRATIS LEVERING Kr. 0,00

Levering af varer fra Knopp VVS ApS foregår således; når vi har modtaget og registreret din betaling på vores konto, bliver ordren straks behandlet og varen sendt. Har du betalt med dankort eller danske netbetaling kan vi se betalingen med det samme og sætter straks ordren i gang.

Levering af varer fra Knopp VVS ApS sker med fragtmand eller Post - Danmark.

Levering af varer fra Knopp VVS ApS anses for gennemført, når forbrugeren har fået varen udleveret på adressen. Vælger du at skrive til os ved bestillingen under notat feltet at varerne må stilles har du selv ansvaret for varerne når fragtmanden har placeret varerne hos dig.

Risikoen og ansvaret for varer købt hos Knopp VVS ApS overgår til dig som kunde fra leveringstidspunktet.

MODTAGELSE

Det er MEGET vigtigt, at du kontrollerer pakken/varen ikke er beskadiget når du modtager den fra fragtmanden / Posten. Kvittering for modtagelsen er det samme som at sige, at varen er i orden. Hvis der er skade på varen skal du på stedet gøre indsigelse overfor transportøren. 

Du må ALDRIG skrive under på et fragtbrev uden at du har gjort anmærkning på fragtbrevet, hvis der er skade på varen / pakken. Hvis du noterer ”modtaget med forbehold for fejl og mangler” på fragtbrevet kan du tjekke at alt er ok og skulle du herefter erfare at der er fragtskade skal du STRAKS reklamere til transportøren.

Er varen sendt med fragtmand og opdager du en skjult fragtskade skal du straks tage fat i De Danske Fragtmænd på telefon: 43 58 77 77 og lave en reklamation til dem. Reklamationer skal anmeldes inden 2 dage fra modtagelse efter 2 dage kan reklamationen ikke behandles og afvises.​


​​Er varen sendt med Post Danmark og opdager du først skaden efter modtagelse skal du straks (samme dag) henvende dig på det lokale postkontor. Hvis du afviser en pakke grundet transportskade tager transportøren varen med igen og du skal herefter kontakte os på telefon: 20 46 74 65 eller på lk@knoppvvs.dk, så vi kan sende en ny vare afsted til dig. Er varen bortkommet under transport hæfter du naturligvis ikke, men når vi bliver bekendt med situationen sender vi straks en ny.

Forsendelse dækker en afsendelse fra Knopp VVS Aps.

Fejl og mangler

Det er købers pligt at tjekke vareleveringen og undersøge varen ved modtagelsen og sikre at den er i overensstemmelse med din bestilling.

Skulle der mod forventning være fejl og mangler i leveringen fra Knopp VVS Aps, skal disse påberåbes med det samme. Det sker ved at rette henvendelse til Knopp VVS ApS på mail lk@knoppvvs.dk eller på telefon 20 46 74 65 senest dagen efter modtagelsen.

Garanti

Vore produkter er naturligvis underlagt den danske købelov, forbrugeraftalelov m.v.

Husk derfor altid at gemme din faktura, hvis der skulle opstå problemer med en vare.

Der ydes min. 2 års garanti på fabrikations- og materialefejl på alle produkter.

I tilfælde af fejl ved varen, som hører under garantien, returnerer Knopp VVS Aps varen til køber igen uden omkostninger.

Returnering / Ombytning

Skulle du mod forventning, fortryde et køb, kan du returnere varen inden for 14 dage efter modtagelsen heraf. Dette forudsætter dog, at du tilbageleverer varen i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen, og at varen returneres i original emballage.

OBS: Der må ikke skrives direkte på emballagen.

Specialfremstillede varer tages ikke retur.

Returvarer

Penge for returnerede varer overføres direkte til din konto efter forudgående aftale.

Fragtudgifter i forbindelse med køb og returnering bliver ikke dækket.

Returnering af varer

Vi anbefaler at køber undersøger varen straks efter modtagelsen. Hvis køber ønsker at påberåbe sig, at leverancen skulle være utilstrækkelig eller behæftet med mangler, skal kunden inden rimelig tid reklamere til Knopp VVS ApS.

Forbehold

Knopp VVS ApS tager forbehold for forsinkelser vedr. leveringer ved force majeure , herunder krig, andre uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af leverandørers produktion, svigtende transportmuligheder, import / eksport forbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser Knopp VVS ApS´ muligheder for at levere varen.

Knopp VVS Aps er i tilfælde af forsinkelser & force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer samt ændrede specifikationer for produkterne.

SIKKERHED

På knoppvvs.dk er data sikkerhed alfa omega. Vi behøver dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer udelukkende for at kunne udføre din ordre. Den information behandler vi særdeles fortroligt.

Knoppvvs.dk benytter krypteringsteknologien SSL (Secure Socket Layer) for at sikre, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

Betalingskortoplysninger kan ikke læses af Knopp VVS´s medarbejdere.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E mail-adresse

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen frem til dig.

Personoplysningerne registreres hos Knopp VVS ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.

Oplysninger afgivet til Knopp VVS ApS afgives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Knopp VVS ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Knopp VVS ApS via e-mail: lk@knoppvvs.dk

Firmainformation

Knopp VVS ApS

Grønlunds Allé 36B

2610 Rødovre

CVR: 35252290

Telefon: 20 46 74 65

Mail: lk@knoppvvs.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig ☎

​Så kontakt os på 20 46 74 65, og hør hvad vi kan hjælpe dig med

Firma

Knopp VVS ApS 

CVR: 35252290

adresse

Grønlunds Allé 36B
2610 Rødovre

Kontakt

Telefon: 20 46 74 65

Mail: jk@knoppvvs.dk